Καλως ήρθατε στο "ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ" του Homo Citharista
 
Η Σπουδή της κιθάρας στα βιβλία "η κιθάρα μου" κατανέμεται σε έξι επίπεδα.
  • Η ύλη ρεπερτορίου των  επιπέδων 1ου και 2ου περιλαμβάνονται σε μορφή μουσικής γραφής (notation) στα αντίστοιχα ελεύθερα βιβλία και συμπληρώνονται εδώ με ήχο, βίντεο και άλλες πληροφορίες.
  • Στα επίπεδα 3 έως 6 τα έργα στα βιβλία μας αναφέρονται μόνο ως λίστα ρεπερτορίου. Έτσι θεωρήσαμε χρήσιμο να παραθέσουμε τη μουσική γραφή τους που είτε έχουμε παράγει μόνοι μας, είτε επιλέξαμε προσεκτικά από αυτές που διατίθενται με ελεύθερα πνευματικά δικαιώματα στο διαδίκτυο.
  • Όλα τα έργα  συνοδεύονται από επιλεγμένα βίντεο, βαθμό δυσκολίας ανά επίπεδο και σχόλια για τους συνθέτες, έτσι ώστε να μπορεί μόνος του ο μαθητής να επιλέξει, εμβαθύνοντας παράλληλα στο ρεπερτόριο και την ιστορία του οργάνου.

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους  για να μεταφερθείτε στους καταλόγους του αντίστοιχου επιπέδου.

 

button1a         button1a            button1a                  button1a           button1a           button1a

 

 Ο παρών ιστότοπος δεν ευθύνεται για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας όπως βίντεο, εικόνες και μουσικά κείμενα που δεν είναι αναρτημένα στο σώμα του αλλά σε τρίτους ιστότοπους (youtube.com κ.λπ.).

Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι στα μουσικά έργα (παρτιτούρες) και ερμηνείες (βίντεο κ.λπ.) αποτελούν μέσα προεπισκόπησης των τίτλων των έργων.

Μολονότι  τα έργα, ως μουσικά κείμενα, έχουν επιλεγεί προσεκτικά, ορισμένα συμπεριελήφθησαν με  ελλείψεις που σκοπεύουμε να βελτιώσουμε στο μέλλον.

Θεωρούμε ωστόσο, ότι αποτελούν χρήσιμο σημείο αναφοράς και αποσαφήνισης του περιεχομένου του ρεπερτορίου.

 
Στην παρακάτω λίστα παρατίθενται όλα τα έργα ρεπερτορίου των επιπέδων 1 έως 6 με ταξινόμηση κατά επίπεδο, τίτλο, συνθέτη, δυσκολία και εποχή.
Τα 312 αυτά έργα δεν είναι δυνατόν να διδαχθούν όλα, συνεπώς ο καθηγητής σε συνεργασία με το μαθητή επιλέγουν τα σημαντικότερα.
Επιλέξτε ταξινόμηση κατά την επιθυμητή  στήλη ή χρησιμοποιήστε λέξη κλειδί στο κουτάκι "Filter".
 
{szakitable csv="/01apotek/csv/all3456csv.csv" filter="table" zebra="#e6f2ff"}

{/szakitable}