Άδεια Creative Commons

Για τα έργα (μεθόδους διδασκαλίας και άλλο ηχητικό υλικό, παρτιτούρες και κείμενα που διατίθενται σε αυτό τον ιστότοπο με δικαιώματα Creative Commons, έχουν κατοχυρωθεί τα πνευματικά δικαιώματα
Τα παραπάνω έργα διατίθενται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές
Με τον όρο "όχι παράγωγα έργα", επιτρέπεται η αναπαραγωγή αντιγράφων για μη εμπορική χρήση αλλά απαγορεύεται η αλλοίωση/αλλαγή/αποσπασματική αναπαραγωγή του περιεχομένου του έργου. 

  • Μπορείτε να αναπαράγετε αντίγραφα σε έντυπη μορφή ελεύθερα για τους μαθητές σας.
  • Δεν επιτρέπεται η αποσπασματική παράθεση σελίδων του έργου και η οικονομική τους εκμετάλλευση. 
  • Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση σε εκδοτικούς οίκους
  • Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση σε  άλλους ιστότοπους χωρίς την άδεια των συγγραφέων.
  • Για άδεια αναδημοσίευσης παρακαλούμε επικοινωνήστε με Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ο παρών ιστότοπος δεν ευθύνεται για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας όπως βίντεο, εικόνες και μουσικά κείμενα που δεν είναι αναρτημένα στο σώμα του αλλά σε τρίτους ιστότοπους (youtube.com κ.λπ.).
Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι στα μουσικά έργα (παρτιτούρες) και ερμηνείες (βίντεο κ.λπ.) αποτελούν μέσα προεπισκόπησης των τίτλων των έργων.
Οι συγγραφείς διατηρούν επιφυλάξεις για την ποιότητα τους. Μολονότι σε πολλά  από τα έργα η επιμέλεια είναι εξαιρετικής ποιότητας, αρκετά από αυτά δεν είναι αρκετά άρτια για διδασκαλία λόγω έλλειψης επαρκούς δακτυλοθεσίας, πιθανών λαθών στη μεταγραφή κ.λπ. Θεωρούμε ωστόσο, ότι αποτελούν χρήσιμο σημείο αναφοράς και αποσαφήνισης του περιεχομένου του ρεπερτορίου.
---------------------------